Títol de l’exposició: Concurs de pintura ràpida de tardor 2019 – Ciutat de Berga

Autors: diversos autors, els participants al certamen

Data: del 7 d’octubre al 3 de novembre

Informació:

Plasmar la quotidianitat de les persones, el temps i l’espai que donen vida als racons del centre de la ciutat amb traços de pinzell en menys de vuit hores. Aquest és el repte que van afrontar els i les artistes que van participar al Concurs de Pintura Ràpida de Tardor organitzat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga. El certamen dedicat a les arts plàstiques es va dur a terme el dissabte, 5 d’octubre, coincidint amb l’inici dels actes de celebració de la Berga Bolet que s’allargarà durant tot el mes d’octubre. El concurs té l’objectiu de fomentar l’art al carrer i, enguany, s’ha creat una categoria dedicada al convent de Sant Francesc i el seu entorn.

Les obres que van prendre part en aquesta categoria van haver d’estar realitzades in situ des de l’entorn immediat del convent. Així, doncs, el resultat final d’aquestes obres podia ser una reproducció de l’exterior de l’edifici o unes vistes preses des de la zona on s’ubica el convent.

Aquest 2019 es van inscriure 21 participants, tot i que van entregar l’obra 20 artistes. El concurs va estar dotat amb 4 premis:

1r premi 450€: Antonio Mariscal Luque

2n premi 300€: Josep Millas Chia

3r premi 250€: Manel Doblas Pinto

Premi especial de 450€ per les obres dedicades al convent de Sant Francesc: Joan Vila Arimany

Dades de contacte: Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga – 938214333