• Títol de l’exposició → Els invisibles.


  • Autora → Oda Sales


  • Data → 07/11/17 – 05/12/17


  • Descripció pròpia i de l’exposició → Sóc il•lustradora i vaig néixer a Berga l’any 1991. Des de ben petita he fet servir el dibuix com a via d’expressió. M’agrada mostrar el que sento a través del dibuix i, per això, la majoria de dibuixos són tant íntims. Cada il•lustració és un alter ego que pretén mostrar el que sento en cada sèrie de dibuixos.
   Per a aquesta exposició he escollit una sèrie de dibuixos que es titula “Els invisibles”, la qual, tracta d’allò que tenim dins nostre i no es pot veure a simple vista. El protagonista d’aquesta obra es diu Noah i a través d’aquest personatge mostro el meu món invisible i el meu jo més sincer.


   Dades de contacte:

   Correu-e: odaillustrations@gmail.com
   Telèfon:   674 487 103