· Títol de l’exposició → Luces de bohemia

· Autora: Angelique Soto

· Data: del 13-5-19 al 17-6-19 .

· Informació:

Em dic Angelique.

La creació és la meva passió, amb el prisma particular de la meva visió sobre l’art. M’atrauen les belleses imperfectes, una mica inquietants però plenes de color!

Sóc fruit d’una família nòmada i vaig néixer als peus dels Alps, les muntanyes són la meva gran inspiració, casa meva.

I la música una gran família! Entenc l’art com un tot! No podria dir que sóc pintora, o il·lustradora, o cantant, o dissenyadora, o escriptora, faig tot això com el menjar o el dormir i aquesta sensibilitat m’obre la porta a l’infinit.

Actualment, acabo d’escriure i il·lustrar el meu primer conte “La costurera màgica”. “La Patumaire” me l’està editant, estic molt contenta i desitjo que us impregni de màgia perquè a cada pàgina hi ha el meu cor.

També podeu escoltar la meva música a les reds socials, per exemple, la meva cançó “ Ma prière” (nom artístic: The Witch).

I passejar pels meus anys de costurera artística al Facebook: Les Angelique’s.

Una frase meva per compartir amb vosaltres: Ll*amame entera, porque no soy la mitad de nadie, si me ll*amas así, yo también te ll*amaré igual a ti!

Que l’art us acompanyi!

· Dades de contacte:

Telèfon: 629.957.212

Correu electrònic: creativangelina@gmail.com

Facebook: Les Angelique’s